top of page
FREE image-from-rawpixel-id-7660686-jpeg.jpg

Currículum

Experiència

Gener 2000 - Març 2019

Freelance - Il·lustració i Disseny Gràfic

Creació de dissenys infantils: motxilles i complements. Roller-printing i disseny de superfície.

Targeteria estacional: Greeting cards, noces, natalicis i estampes, Nadales. Clients: Creu Roja, Save the Children, Cáritas, Busquets.

Creació de dissenys per kits de manualitats Scrapbooking i productes DIY en tela.

Branding i identitat corporativa.

Il·lustració editorial per a publicacions infantils. Col·laboracions amb editors nacionals i internacionals.

Clients: Barça Kids, Ed. Proteus, Ed. La Galera, Ed. Círculo de Lectores, E-public Publishers Korea, Éditions Océan France i Xina, Ed. Edebé, Enciclopèdia Catalana. 

Març 2015 - Des.2022

Disseny Gràfic-
Busquets Gruart

Dissenys posicionals i roller-printing per a productes escolars juvenils, tèxtil i papereria. Creació de Mockups i/o fitxes tècniques necessàries per cotització de nous productes. Adaptació d’artworks per a la seva impressió en diferents mitjans. Preimpressió: Harmonització del color.

Experiència amb proveïdors nacionals i asiàtics.

Creació de catàlegs, retoc fotogràfic de productes. Disseny de moodboards, maquetes o prototips físics i simulacions digitals, per a la presentació de productes, en la fase de pre-producció.

Gener 2021 - Actualitat

Freelance - Il·lustració editorial

Il·lustració editorial per a publicacions infantils. Creació de Storyboards previs per acordar el registre il·lustratiu i l’estructura gràfica de la narració.Il·lustració de personatges i conceptes per a llibres de text escolars.

Domini de l'entorn digital (suite Adobe Creative) l·lustració a mà, amb eines tradicionals: Tinta, aquarel·la, collage, escultura de paper.

Títols publicats més destacables: La llegenda de Hue Mulan. Ed. Barcanova, 2021. Un bebé a la panxa. Ed Barcanova, 2022. En Víctor i la consola. Ed. Salvatella i Mútua Terrassa, 2022. El viatge de la Clara. Ed. Salvatella, 2022. La capsa dels records. Ed Salvatella i Mútua Terrassa, 2023

GATET.jpg
bottom of page